-Διαφήμιση-

Ευκαρπία Σερρών: “Μας ξέχασαν”, λένε οι κάτοικοι- Ακαθάριστο ακόμη το ρέμα- video

Ευκαρπία Σερρών: "Μας ξέχασαν", λένε οι κάτοικοι- Ακαθάριστο ακόμη το ρέμα

Με τις μνήμες ακόμη νωπές μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της 4ης Ιανουαρίου που έπληξαν το χωρίο Ευκαρπία του δήμου Βισαλτίας, οι κάτοικοι μετρούν ακόμη τις πληγές τους και τις καταστροφές τους.

Το μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα σύμφωνα με τους κατοίκους  του χωριού είναι το μπαζωμένο ρέμα και καταγγέλλουν Δήμο και Περιφέρεια  για αδιαφορία.

Βρωμιά, μπαζωμένο ρέμα, κατεστραμμένη παιδική χαρά, η οποία περνούσε μέσα από το ρέμα, στάση λεωφορείου που καταστράφηκε και δεν αντικαταστάθηκε κάνουν τους κατοίκους να αγανακτούν και να νιώθουν παραγκωνισμένοι. Οι μελέτες μείνανε στα χαρτιά  καταγγέλλει η κ.Αντιγόνη  και εκφράζει φόβους και ανησυχίες για τα χειρότερα που μπορεί να ξανά έρθουν.

Η Ευκαρπία είναι ένα χωριό με ανθρώπους  λέει η κ. Αντιγόνη.

Τις πρώτες ημέρες ήταν όλοι εδώ, μετά από 15 ημέρες όμως μας ξέχασαν όλοι , λέει  ο πρώην πρόεδρος της Ευκαρπίας  κ. Τσάκαλος ο οποίος αναφέρει ότι παλιό νηπιαγωγείο που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού παραμένει ακόμη ακαθάριστο.

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version