- Διαφήμιση -

Φιλικών συνέχεια για τα αγωνιστικά τμήματα της ΑΕΣ!

Φιλικών συνέχεια για τα αγωνιστικά τμήματα της ΑΕΣ!

Την προετοιμασία τους ενόψει της συμμετοχής τους στο Πρωτάθλημα Ανδρών και Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. συνεχίζουν για 5η εβδομάδα, η ανδρική και εφηβική ομάδα της Α.Ε. Σερρών!

 

Στο πλαίσιο αυτό, θα λάβουν χώρα δύο ακόμη φιλικές αναμετρήσεις:

Η πρώτη αφορά στο εφηβικό τμήμα, το οποίο θα αντιμετωπίσει, αυτό το Σάββατο 21/09, στις 19:00, το παιδικό τμήμα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι, στο Κλειστό της Κοιλάδας.

Η αναμέτρηση θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή Σταύρο Ιωσηφίδη, να εκτιμήσει την αγωνιστική κατάσταση των εφήβων, οι οποίοι ρίχνονται στη μάχη του Πρωταθλήματος Εφήβων, στις 5/10.

Η δεύτερη αφορά στο ανδρικό τμήμα που θα μεταβεί στο Κλειστό Ν. Σκοπού, όπου και θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα, αυτή την Κυριακή 22/09, στις 13:00, την ομάδα του Ορφέα Ν. Σκοπού.

Το παιχνίδι θα αποτελέσει στην ουσία, «πρόβα τζενεράλε» για την επίσημη έναρξη του Πρωταθλήματος Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. στις 28/09, απέναντι στον πολύ δυνατό συμπολίτη Γ.Σ. Σερρών!

 

 

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version