Φώφη Γεννηματά: Δεν αφήνει ελπίδες να μετονομαστεί το ΚΙΝΑΛ σε ΠΑΣΟΚΤι δήλωσε σε χαλαρή συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη

 

 

Δεν αφήνει ελπίδες προκειμένου να μετατραπεί και πάλι το Κίνημα Αλλαγής σε ΠΑΣΟΚ η πρόεδρος του κόμματος κ. Φώφη Γεννηματά, κι ας της το ζητάνε πολλοί εντός και εκτός της Χαριλάου Τρικούπη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη συμπρωτεύουσα στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum κάλεσε τους δημοσιογράφους για ένα ποτήρι κρασί και εκεί έπιασε κουβέντα μαζί τους. «Γιατί δεν κάνετε το κόμμα και πάλι ΠΑΣΟΚ;» ρωτήθηκε σε ένα από τα «πηγαδάκια».

Εκείνη χαμογέλασε και αφού τους είπε ότι γνωρίζει καλά την νοσταλγία που έχει ακόμη και σήμερα στην κοινωνία το παλιό ΠΑΣΟΚ και πως γελάει καμία φορά και η ίδια με τις ατάκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το «ορθόδοξο» ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως όλα αυτά δείχνουν ότι η επιτυχία του ΚΙΝ.ΑΛ. περνά μέσα από τη δικαίωση του κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.


Ωστόσο «πισωγυρίσματα δεν υπάρχουν όσον αφορά το όνομα» όπως ξεκαθάρισε. Άλλωστε οι λόγοι δεν είναι μονάχα πολιτικοί αλλά και οικονομικοί αφού το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα χρωστάει σε δάνεια το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 118 εκατομμυρίων ευρώ.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *