Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Επταλόφου – “Santa Walk” στη Μενεμένη (φωτο)

Πραγματοποιήθηκαν δυο μεγάλες γιορτές την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου με τίτλο: «Χριστούγεννα στο Φως» στους Αμπελόκηπους και το «Santa Walk» στη Μενεμένη.

 

 

«Με στόχο να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους ξεκινήσαμε από τις 6 το απόγευμα με μουσικά σχήματα Τζαζ, Έντεχνα, Ροκ και Ρεμπέτικα στους τέσσερις δρόμους γύρω από την Πλατεία Επταλόφου Αμπελοκήπων και με εμψυχωτές που διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους.

Παράλληλα στην πλατεία Τσομπάνογλου της Μενεμένης ξεκίνησε μια μεγάλη πορεία αγάπης που κατέληξε στους Αμπελόκηπους και στο τέλος της διαδρομής μια όμορφη συναυλία περίμενε όλους τους συμμετέχοντες, με πρωταγωνιστή, τον αγαπημένο ερμηνευτή Γιώργο Φανάρα», αναφέρει ανακοίνωση του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Ακολούθησε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Επταλόφου από τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου πλαισιωμένο από τους πρωταγωνιστές των ημερών, από παιδιά ενώ τη σκυτάλη των εκδηλώσεων πήραν οι Ονιράμα, το μεγάλο συγκρότημα με το Θοδωρή Μαραντίνη να ξεσηκώνει το πολυπληθές κοινό που κατέκλεισε την πλατεία και τους παρακείμενους δρόμους.Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 6:30 θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με την φωταγώγηση του δένδρου στην πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη και στην συναυλία του Νίκου Ζιώγαλα.

Πηγή thestival.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *