Φόβοι για το δεύτερο κύμα κορωνοϊού: Δείτε τι λένε οι Σερραίοι (video)Ανησυχία επικρατεί μεταξύ των ειδικών για τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας.

 

Οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιούν εντατικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στην Κεντρική Μακεδονία συνολικά έγιναν 1272 έλεγχοι εκ των οποίων οι 207 έγιναν στις Σέρρες. Διαπιστώθηκαν 7 παραβάσεις στις Σέρρες για μη χρήση μάσκας και τήρησης των αποστάσεων. Πρόκειται για επιβάτες μέσων μαζικής μεταφοράς αλλά και καταναλωτές στη λαϊκή αγορά

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε χθες και ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης , ο οποίος έκανε λόγο για δεύτερο κύμα του κορωνοϊού

 


Μάλιστα ο δήμαρχος τόνισε ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως οι απολυμάνσεις αλλά και η ενεργοποίηση όλων των ελεγκτικών μηχανισμών του δήμου προκειμένου να μην έχουμε όπως είπε ένα τοπικό lockdown.

 

Στις Σέρρες πάντως οι νέοι σε ηλικία φαίνεται ότι δεν ανησυχούν τόσο για τον κορωνοϊό ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία βέβαια είναι πιο επιφυλακτικοί.

Υπάρχουν όμως και οι πιο αιρετικές απόψεις ….

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *