-Διαφήμιση-

Fridays For Future: Καθιστική διαμαρτυρία στις Σέρρες για την Κλιματική Αλλαγή (video)

Fridays For Future: Καθιστική διαμαρτυρία στις Σέρρες για την Κλιματική Αλλαγή

Καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Διοικητήριο της Π.Ε. Σερρών θα πραγματοποιήσουν μαθητές και μαθήτριες των Σερρών την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου συμμετέχοντας μ αυτό τον τρόπο στη Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για την Κλιματική Αλλαγή.

 

Τα μέλη του παγκόσμιου μαθητικού περιβαλλοντικού κινήματος Fridays For Future, καλούν σε καθιστική διαμαρτυρία με σκοπό να δώσουν το στίγμα και να δείξουν πως η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής παραμένει ένα μείζον ζήτημα.

Όπως αναφέρει ο ΟΗΕ, ορισμένες κοινότητες στον κόσμο έχουν ήδη αρχίσει να υποφέρουν από καταστροφές και τις συνέπειες της αλλαγής του κλίματος και αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους αναζητώντας μια νέα αρχή. Οι περιορισμένοι φυσικοί πόροι, όπως το πόσιμο νερό, είναι πιθανό να μειωθούν ακόμα περισσότερο.

“Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να ενδιαφερθεί για το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής και να το ανατρέψουμε” σημειώνει η Αθανασία Κατερίνα.

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version