- Διαφήμιση -

Γεννηματά: Το κίνημα #metoo θα δικαιωθεί όταν θεσπίσουμε κανόνες που δεν θα αποτρέπουν τα αντίποινα όσων σπάνε τη σιωπή τους

Την Παρασκευή νέα συζήτηση στη Βουλή για την πανδημία μετά από αίτημα του ΚΙΝΑΛ

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στη δευτερολογία της επεσήμανε πως «ήδη δικάζονται στον δημόσιο διάλογο όσοι άνοιξαν τα στόματά τους»

«Το κίνημα #metoo θα δικαιωθεί όταν πάρουμε αποφάσεις και θεσπίσουμε κανόνες που δεν θα αποτρέπουν τα αντίποινα για όσους σπάνε τη σιωπή» δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά μιλώντας κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη συζήτησης που διεξάγεται στη Βουλή.

Σημειώνεται ότι η συζήτηση πραγματοποιείται κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την ποιότητα της Δημοκρατίας και του δημοσίου διαλόγου, με αφορμή τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου.

«Ήδη δικάζονται και καταδικάζονται στον δημόσιο διάλογο, όσοι άνοιξαν το στόμα τους και τόλμησαν να μιλήσουν» επεσήμανε η πολιτική αρχηγός.

Παράλληλα, απευθυνόμενη τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι αισθάνεται «απογοήτευση και ντροπή», καθώς «ήρθαμε να μιλήσουμε για την ποιότητα του δημοσίου διαλόγου και αυτό που είδαμε ήταν ένα πινγκ πονγκ κιτρινισμού και βούρκου. Σπείρατε ανέμους και θερίσατε θύελλες κύριε Μητσοτάκη και είναι ντροπή, να μας παρακολουθούν άνθρωποι που υποφέρουν και αγωνιούν, να μας παρακολουθούν τα θύματα και οι οικογένειές τους.

Ήρθατε απλώς μένοντας στις θέσεις σας, να τραβήξετε τα «πιστόλια» σας και φεύγοντας από δω να δώσετε εντολή στα άλλα πιστόλια (σ.σ. εννοεί του διαδικτύου) να συνεχίσουν την δουλειά. Αρνούμαστε να σας ακολουθήσουμε σε αυτό τον κατήφορο».

Πηγή newsbeast.gr

Exit mobile version