Γεώργιος Ματθαίου: Θέλω να φύγει το γκρίζο που στοιχειώνει την πόληΟ Γεώργιος Ματθαίου διεκδικεί μια θέση δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Σερρών στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη Είναι Τοπογράφος μηχανικός στο επάγγελμα και ονειρεύεται να φύγει το γκρίζο χρώμα που στοιχειώνει την πόλη μας

 

 

 

Γεννήθηκε το 1986 στις Σέρρες, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Είναι ο γιος του Δημητρίου Ματθαίου (προϊστάμενου Κ.Π. ΔΕΗ Σερρών) και της Βασιλικής Τζελέπη από τον Θολό Σερρών. Είναι παντρεμένος με την Ποδολόγο Αναστασία Παρζιάλη ιδιοκτήτρια του κέντρου ποδολογίας επί τις οδού Μεραρχίας 41.

 


Είναι απόφοιτος του ιστορικού 1ου ενιαίου Λυκείου Σερρών και από το 2010 Πτυχιούχος Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε. του Α.Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας και τελειόφοιτος Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επεμβάσεις σε υφιστάμενα κτίρια και αστικά σύνολα: ενισχύσεις, επανάχρηση και χωρικές αναπλάσεις».

Στην στρατιωτική του θητεία Υπηρέτησε στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός 4ου Γραφείου με την ειδικότητα του τοπογράφου-σκαπανέα και αξιωματικού γεφυροποιίας (γεφυρών Rimbon-Belley), τέλος απολύθηκε φέροντας τον Βαθμό του Ανθυπολοχαγού. ( Ναύπλιο – Λουτράκι – Ξάνθη – Σέρρες ).

 

 

Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.


Εργάζεται ως Τοπογράφος από το 2010 και από το 2016 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο έργο του αγωγού φυσικού αερίου T.A.P. από την μελέτη μέχρι και την κατασκευή του έργου.

Στην διάρκεια του έργου έχει εξυπηρετήσει πολλούς συνδημότες μας και έχει συνεργαστεί άψογα με τις προϊσταμένους κ. Μαλαμίδου Δήμητρα και κ. Μάλαμα Πηνελόπη, καθώς έχει αποτυπώσει όλα τα αρχαιολογικά ευρήματα που βρέθηκαν στην όδευση του αγωγού για λογαριασμό της της ΕΦΑ Σερρών.

Με τις γνώσεις που αποκόμισε από τις σπουδές και την εργασιακή του εμπειρία θέλει να βοηθήσει μαζί με εσάς τον Δήμο μας να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει.

 

“Για εμένα οι συνδημότες και οι συνδημότισσες μας δεν έχουν χρώμα μπλε, κόκκινο, πράσινο. Το μόνο χρώμα που θέλω να φύγει είναι το γκρίζο που “στοιχειώνει” την πόλη μας. “Κόμμα” μου είναι οι Σέρρες και αντίπαλός μου τα προβλήματά του τόπου μας.”

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *