Γερασιμίδου: Γιατί παραιτήθηκε από βουλευτήςΓια τους λόγους που παραιτήθηκε από τη βουλευτική της έδρα αμέσως αφότου εξελέγη εξήγησε η Ελένη Γερασιμίδου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο, η Ελένη Γερασιμίδου είπε:

 

«Υπάρχει πρόβλημα μεγάλο γιατί κι εμείς δουλευταράδες είμαστε και δουλεύουμε συνέχεια, αλλά δεν περίμενε κανείς να έχει τόση πρεμούρα ο πρωθυπουργός όχι για το καλό, γιατί μπορεί να επιδεικνύουν δουλειά δουλειά δουλειά και άλλος το έχει πει, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος», είπε αρχικά η ηθοποιός

Γερασιμίδου: Γιατί παραιτήθηκα από τη βουλευτική έδρα

«Όταν γίνονται ονομαστικές ψηφοφορίες εγώ δεν μπορώ να λείπω από τη Βουλή, αλλά δεν μπορώ να λείψω και από το θέατρο, στο οποίο έχω κλείσει για όλη τη σεζόν. Από εκεί και πέρα εγώ πάντοτε όταν μου ζητάει το κόμμα μου να βοηθήσω, βοηθάω. Στεναχωριέμαι με αυτά που γράφουν και ειδικά όταν προέρχονται από ανθρώπους τους κλάδου μου, πάρα πολύ. Επειδή εγώ τον κλάδο μου τον αγαπώ και τον υποστηρίζω, φανταζόμουν ότι θα ξέρανε ότι η Ελένη Γερασιμίδου δεν χειραγωγείται από κανέναν».


Τέλος, η βουλευτής αναφέρθηκε και στο ποσό που ελάμβανε ως βουλευτική αποζημίωση. «Η βουλευτική αποζημίωση είναι… τεράστια σε εμάς στο ΚΚΕ. Εμείς παίρνουμε ένα πάρα πολύ μικρό ποσό, να γίνονται γνωστά αυτά τα πράγματα», εξήγησε η Ελένη Γερασιμίδου.

iefimerida.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *