Για 6η χρονιά -Συμμετοχή στη μεγαλύτερη εκστρατεία για κοινωνική αλλαγή και ποικιλομορφία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Με την συμμετοχή φέτος της ΕΠΟ με το πρόγραμμα της «Hello Football Friend» του Grass Routes πραγματοποιείτε για 6η συνεχή χρονιά το τουρνουά κατά των διακρίσεων και προώθηση της ποικιλομορφίας

 

Οι εβδομάδες #FototballPeople πραγματοποιούνται κάθε χρόνο Κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων του Οκτώβρη με την υποστήριξη της FIFA και UEFA με συντονιστή την FAREnet με πρόσκληση σε clubs και FAs να συμμετάσχουν.

 

Όλοι οι αγώνες που διεξάγονται μεταξύ 10 και 24 Οκτωβρίου στο UEFA Europa League, στο UEFA Champions League, στο UEFA Champions League και στα Ευρωπαϊκά προκριματικά, περιλαμβάνουν αναφορά στην εκστρατεία #FootballPeople, φτάνοντας στους οπαδούς απευθείας στα γήπεδα και εκατομμύρια περισσότεροι στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο.

Με το #FootballPeople, ο Fare έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τις διακρίσεις και να γιορτάσει την ποικιλομορφία στο ποδόσφαιρο. Οι εβδομάδες ενοποιούν επαγγελματικά ποδοσφαιρικά σωματεία και ενώσεις, ομάδες λαϊκής βάσης, υποστηρικτές, συλλόγους και κοινότητες που πλήττονται από τον αποκλεισμό σε όλη την Ευρώπη με στόχο την εξάλειψη των διακρίσεων. 

Περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι συμμετείχαν σε 2.000 εκδηλώσεις σε περισσότερες από 60 χώρες το 2018.

Συμμετοχή στη δράση Οι ομάδες και οι ενώσεις συμμετέχουν στη δράση διοργανώνοντας εκδηλώσεις και δραστηριότητες ή συνδέοντας τα υπάρχοντα γεγονότα με την εκστρατεία. Μπορούν να διοργανώσουν εργαστήρια για οπαδούς, προπονητές και παίκτες. να διοργανώνουν δραστηριότητες σε αγωνιστικό χώρο σε έναν αγώνα. παιδιά από διαφορετικά υπόβαθρα να είναι μασκότ. Ζητήστε από τους παίκτες να παρατάξουν τα μπλουζάκια της εκστρατείας. να παράγουν ένα βίντεο με ένα μήνυμα που προωθεί την ποικιλομορφία. ή να οργανώσετε συνεδρίες προγύμνασης στην κοινότητα.

https://www.uefa.com/insideuefa/social-responsibility/news/newsid=2625899.html

ΕΠΟ, Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ PRAXIS, συμμετέχουν και φέτος έχοντας προγραμματίσει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου.

Από τη Δευτέρα 7 έως την 11η Παρασκευή, προκειμένου να προωθηθεί η εκστρατεία, οι εθελοντές της ΠΡΑΞΙΣ νέοι και νέες από τις Σέρρες και την Ευρώπη, μιλούν και παρουσιάζουν το FARE στην καθημερινή τους εκπομπή, από τις 3 μ.μ. έως τις 4 μ.μ. στο Rodon 95 FM.

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, οι εθελοντές οργανώσουν ένα «Info Point» στην Πλατεία Ελευθερίας, από τις 17:00 έως τις 19:00, για να συναντήσουν τους Σερραίους και να μιλήσουν για διακρίσεις και τι κάνει ο οργανισμός FARE για να βελτιώσει την κοινωνική ένταξη μέσω του ποδοσφαίρου. Οι εθελοντές της ΠΡΑΞΙΣ προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν όλο και περισσοτέρους σε αυτήν την καμπάνια διοργανώνουν παιχνίδια και διαγωνιστικά ποδοσφαιρικά events (football games & photocall) .

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου , στις Σέρρες στο Πάρκο Ομονοίας – Ακαδημίες ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ , από τις 5 μ.μ. έως τις 7 μ.μ., διοργανώνεται μίνι ποδοσφαιρικό τουρνουά μεταξύ προσφύγων και κατοίκων της πόλης όλων των ηλικιών , ανδρών και γυναικών , με σκοπό την προώθηση της συνύπαρξης και κοινωνικής ένταξης.

Την Κυριακή 13, από τις 11:00 έως τις 13:00, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών (3ος όροφος- οδός Νίκου Νικολάου 20), οι εθελοντές της ΠΡΑΞΙΣ διοργανώνουν ένα σεμινάριο-εργαστήριο με τίτλο “Fair Play, κοινωνική ένταξη μέσω του αθλητισμού”.
Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, όλοι οι εθελοντές από την Praxis θα συμμετάσχουν στην τελική εκπομπή της εκστρατείας FARE , στο Rodon 95 FM για να μιλήσουν για την εμπειρία τους και τα γεγονότα που διοργάνωσαν την εβδομάδα.
You can still be a part of the #FootballPeople

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *