Για την Ευρώπη των λαών μιλούν ο πρωθυπουργός και 12 προσωπικότητες- Μεταξύ αυτών ο Τάσος ΧατζηβασιλείουΑπό το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την Ημέρα της Ευρώπης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

 

«Σήμερα γιορτάζουμε την 70η επέτειο της Διακήρυξης Schuman η οποία έθεσε τα θεμέλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του πιο ενδιαφέροντος πολιτικού εγχειρήματος της σύγχρονης εποχής. Σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση διαχειρίζεται τη δυσκολότερη από όλες τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει. Όπως τα κατάφερε στο παρελθόν και παρά τα προβλήματα, έτσι θα συνεχίσει επιτυχώς και στο μέλλον, γιατί σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης:

“Η θεά Ευρώπη έχει Ελληνική καταγωγή, συνεχίζει να ταξιδεύει στις χώρες μας και να προστατεύει την ήπειρό μας. Αισιόδοξη πάντα, μας ζητά να εμβαθύνουμε τη Δημοκρατία, την αλληλεγγύη και τους δεσμούς μας. Είναι στο χέρι μας, το δύσκολο αλλά γοητευτικό ταξίδι της προόδου να συνεχιστεί”».

Η Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ με αφορμή τη σημερινή ημέρα ετοίμασε ένα σχετικό βίντεο όπου μιλούν πολλές προσωπικότητες

Μεταξύ αυτών ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και βουλευτής της Ν.Δ Αναστάσιος Χατζηβασιλείου.

 


Views: 7

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *