-Διαφήμιση-

Γιάννης Δήμου : Καλή χρονιά το 2018 για την αγορά ακινήτων – Πόσο κοστίζει ένα διαμέρισμα στις Σέρρες(video)

Το 2018 υπήρξε μια καλή χρονιά για τις αγοραπωλησίες των ακινήτων σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, χωρίς βέβαια να μπορεί να συγκριθεί με τις εποχές προ κρίσης.

 

Σήμερα πάντως , σύμφωνα με δηλώσεις φτάσαμε στο σημείο να έχουμε μια καλή ισορροπία ανάμεσα στην προσφορά και την ζήτηση

 

Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με τα τετραγωνικά, την παλαιότητα της οικοδομής και την κατάσταση του κάθε διαμερίσματος. Ξεκινούν από 250 euro το τετραγωνικό σε οικοδομές 30 ετίας και φτάνουν στα 650-700 euro ανά τετραγωνικό στις οικοδομές 15 ετίας.

 

Όσο για τις τιμές των ενοικίων; Αυτές έχουν παρουσιάσει μια ανοδική δυστυχώς τάση με τις τιμές κι εδώ να κυμαίνονται ανάλογα με τα τετραγωνικά και τις παροχές, ξεκινώντας από 330 euro για τα μεγάλα διαμερίσματα, ενώ για τα μικρά δυάρια στα 200-250 euro.

 

Το σίγουρο είναι πως όσο πιο καλοσυντηρημένο είναι ένα διαμέρισμα κι έχει αρκετές παροχές, τόσο πιο πολύ προτιμάται από τους ενδιαφερόμενους.

 

Για το θέμα αυτό μιλάει στην κάμερα του Επιλογές ο κτηματομεσίτης Γιάννης Δήμου

 

 

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version