Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τη νέα του σειρά «Σέρρες», αλλά και τη Eurovision.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η νέα του σειρά δεν είναι αυτοβιογραφική και δεν πραγματεύεται τη ζωή του, όπως γράφτηκε, ενώ όσο για την επιλογή του συγκεκριμένου τίτλου, ο ίδιος ανέφερε πως επιλέχθηκε γιατί “οι Σέρρες είναι η πόλη μου, είναι η πατρίδα μου, τις αγαπάω πολύ και θέλω να γράψω κάτι και να το γυρίσω εκεί”.

 
 
Η σειρά δεν έχει να κάνει με τη δική μου ζωή, γιατί νομίζω ότι κάπου ακούστηκε και αυτό, δεν έχει τίποτα αυτοβιογραφικό, απλώς είναι μια ιστορία που θέλω να την τοποθετήσω εκεί. Νομίζω θα γελάσετε πολύ” συμπλήρωσε.

Ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση για το αν στο καστ των ηθοποιών θα δούμε και κάποιον από την παρέα του “Παρά Πέντε”, ενώ όσον αφορά το κανάλι που τελικά θα φιλοξενήσει τη νέα του σειρά, ο Γιώργος Καπουτζίδης αρκέστηκε στο να σχολιάσει πως θα γίνουν όλα γνωστά μόλις “κλείσει” η συμφωνία.

Έχοντας για ακόμη μια χρονιά τον ρόλο του σχολιαστή στη Eurovision μαζί με τη Μαρία Κοζάκου, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε πως αναμένεται σε λίγο καιρό να ταξιδέψουν στην Ολλανδία για τον 65o Διαγωνισμό Τραγουδιού, σχολιάζοντας πως κατά τη γνώμη του θα είναι μια καλή χρονιά, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο.

Πηγή tvopen.gr, yupiii.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.