Το προφίλ του επιχειρηματία που συζητάει με τον Πρέλεβιτς το ενδεχόμενο να αναλάβει το μπάσκετ του Δικεφάλου

 

 

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Καραμάνος βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (6/6) στη Θεσσαλονίκη και έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ καθώς ενδιαφέρεται, μαζί με ομάδα συνεργατών, να επενδύσει στον μπασκετικό Δικέφαλο. Ένα από τα πρώτα ραντεβού που ο κ. Καραμάνος είχε στην Θεσσαλονίκη ήταν αυτό με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή παρουσία και του Μπάνε Πρέλεβιτς.

 

 

 


 

 

 

Το συγκεκριμένο τετ α τετ διήρκησε περίπου 40 λεπτά με τον κ. Καραμάνο να εξηγεί ότι αυτό που σε πρώτη φάση τον ενδιαφέρει είναι να αποκτήσει ξεκάθαρη άποψη για τα οικονομικά της ΚΑΕ. Ένας από τους μεγάλους χορηγούς-δανειστές του μπασκετικού ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης, κάτι που σημαίνει πως ο κ., Καραμάνος θα επιδιώξει επαφή και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτό που προκύπτει από τις πρώτες επαφές είναι πως τα χρέη της ΚΑΕ (τα οποία αφορούν κυρίως οφειλές της φετινής σεζόν) είναι διαχειρίσιμα και δεν «τρομάζουν» τον υποψήφιο επενδυτή. Ο κ. Καραμάνος ασχολείται κυρίως με τον κατασκευαστικό τομέα εμπλέκεται όμως σε ένα πλέγμα άλλων επιχειρήσεων (διαφημιστικές εταιρείες κ.α.). Θεωρείται άνθρωπος με πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Μεγάλη προβολή είχε η απόφασή του να δημιουργήσει τη μη κερδοσκοπική εταιρία «Δεν Λησμονώ».

Στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Δεν λησμονώ …μία εικόνα χίλιες λέξεις» με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος το «παρών» έδωσε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Ο ίδιος φορέας (ΑΜΚΕ) πραγματοποίησε επίσης μία ακόμη έκθεση φωτογραφίας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος, η οποία αποτύπωσε το εφιαλτικό πέρασμα των Γερμανών από την Ελλάδα μέσα από ένα σπάνιο υλικό 600 και πλέον φωτογραφιών.

To τελευταίο διάστημα ο Μπάνε Πρέλεβιτς συζητούσε με τρεις περιπτώσεις ενδιαφερομένων για την ΚΑΕ. Ωστόσο στον Καραμάνο δόθηκε προτεραιότητα για συγκεκριμένους λόγους. «Ας μην προτρέχουμε, είμαστε στο αρχικό στάδιο, θα πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες διαδικασίες για να μιλάμε για μετάβαση σε νέα εποχή», έλεγε πάντως άνθρωπος του ΠΑΟΚ.

 

ethnos.gr

Views: 16