Γιορτή και δώρα για τα παιδιά των εργαζομένων στην Περιφέρεια Σερρών(video)Mε ιδιαίτερη χαρά και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 ,στην αίθουσα Γ. Χρηστιδης του Επιμελητηρίου Σερρών, η ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Τοπικού Τμήματος του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς του αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη , του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Παναγιώτη Σπυρόπουλου καθώς και του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Σωκράτη Κοτζάογλου . Κατόπιν έγινε η προβολή της παιδικής ταινίας ‘’ Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι’’.

Μετά το τέλος της προβολής η ψυχολόγος της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών Φωτεινή Τσουκνίδα μίλησε για το νόημα της ταινίας και για την δύναμη της θέλησης έτσι ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους που θέτουμε.

Ιδιαίτερη ήταν η χαρά του κοινού όταν τα παιδάκια τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.Με το πέρας της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι παρέλαβαν τα δωράκια και χάρηκαν τα γλυκίσματα-κεράσματα για τα οποία είχε φροντίσει ο σύλλογος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σωκράτης Κοτζάογλου ευχαρίστησε θερμά την υπεύθυνη κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού του Συλλόγου Χρυσοβαλάντου Σαπουντζή , τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Πολυχρόνη Κουκουζέλη ,που φρόντισαν για την όλη διοργάνωση , καθώς και την ψυχολόγο Φωτεινή Τσουκνίδα. Τέλος ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Μέγκλα για την παραχώρηση της αίθουσας..


 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *