- Διαφήμιση -

Γνωστός τραγουδιστής ντύνεται… γαμπρός – Η αναγγελία του γάμου

Γνωστός τραγουδιστής ντύνεται... γαμπρός - Η αναγγελία του γάμου

Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο Μύρωνας Στρατής στο πλευρό της αγαπημένης του Κατερίνας Ζαπάρδα. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια επισφραγίζοντας τον έρωτά του με τον ερχομό του μικρού Νικόλα, ετοιμάζεται να παντρευτεί και μάλιστα σύντομα, όπως μαρτυρά και η αγγελία γάμου που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Espresso.


Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το enikos.gr, σε παλαιότερη σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει δημόσια για την Κατερίνα της ζωής του.

Δεν είναι δύσκολο αν θέλεις να μην κυκλοφορήσει η σχέση σου. Αν πας σε κάποια πρεμιέρα χέρι χέρι με την αγαπημένη σου είναι σαν να την παρουσιάζεις. Δεν κρυβόμουν απλά δεν το πούλησα. Είναι σημαντικό σε μία σχέση να μην σπάει ο ένας τα νεύρα του άλλου” είχε αναφέρει ο Μύρωνας Στρατής ο οποίος δεν είχε κρύψει ότι η Κατερίνα είναι η γυναίκα με την οποία θέλει να αποκτήσει παιδί, όπως κι έγινε.

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version