Η Eurobank και η Grant Thornton απένειμαν τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου τα Βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Growth Awards 2020 σε έξι ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες διακρίθηκαν συνδυάζοντας ισχυρές οικονομικές επιδόσεις

 

και βέλτιστες πρακτικές σε τομείς καίριας σημασίας για τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα.

Στην τελετή απονομής, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η σύγχρονη ελληνική επιχειρηματικότητα έδωσε ηχηρό παρών αναδεικνύοντας τη θεσμική αναγνώριση που έχουν πετύχει τα “Growth Awards”, τα οποία διοργανώνονται φέτος για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

 

Την έναρξη της εκδήλωσης για την απονομή των Growth Awards 2020 κήρυξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Σπυρίδωνα – Άδωνι Γεωργιάδη, που απηύθυνε χαιρετισμό, και εκπροσώπων της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας. Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η κα Claudia Zeisberger, Professor of Entrepreneurship & Family Enterprise, Academic Director of the Global Private Equity Initiative at INSEAD, Singapore & France, δίνοντας το στίγμα των διεθνών τάσεων στο σύγχρονο επιχειρείν.

 


Οι έξι επιχειρήσεις και οι κατηγορίες στις οποίες διακρίθηκαν φέτος είναι:

 

– Επιχειρηματική Αριστεία: SANI / IKOS GROUP

– Έρευνα & Καινοτομία: ISOMAT Α.Β.Ε.Ε.

– Εξωστρέφεια: ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗ

– Ανθρώπινο Δυναμικό & Εταιρική Κουλτούρα: ΚΡΙ ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

– Εταιρική Υπευθυνότητα & Βιώσιμη Ανάπτυξη: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

– Ψηφιακή Εξέλιξη: COFFEE ISLAND

Τα Βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards” αναδεικνύουν το ρόλο και τη σημασία της σύγχρονης, ποιοτικής επιχειρηματικότητας στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και επιβραβεύουν τη δυναμική των ελληνικών επιχειρήσεων που ξεχωρίζουν σε κρίσιμους τομείς, οι οποίοι υπαγορεύονται κάθε χρόνο από τις διεθνείς τάσεις του σύγχρονου επιχειρείν.

Η διαδικασία αξιολόγησης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών αναλύσεων βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών 8.000 περίπου επιχειρήσεων, βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/Health Matrix” της Grant Thornton, αλλά και τις πραγματικές ιστορίες των εταιρειών.

 

 

ISOMAT Α.Β.Ε.Ε.

Η ISOMAT ιδρύθηκε το 1980 με στόχο να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης δόμησης, παράγοντας και προωθώντας προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας σε προσιτές τιμές.

Σήμερα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες δομικών υλικών στη Ν.Α. Ευρώπη, χάρη στα καινοτόμα προϊόντα της, τη σύγχρονη οργάνωσή της, τη δυναμική της διοίκηση και το υψηλής ειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο αποτελεί το πολυτιμότερό της κεφάλαιο.

Η ISOMAT παράγει και διαθέτει πάνω από 250 προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε γενικές και ειδικές οικοδομικές εφαρμογές, επισκευές, βελτιώσεις, κλπ. Αναλυτικότερα, διαθέτει 6 βασικές κατηγορίες προϊόντων:

• Στεγανωτικά Υλικά?•Βελτιωτικά Σκυροδέματος & Κονιαμάτων •Κόλλες & Αρμόστοκους •Επισκευαστικά Υλικά & Υλικά Βαφής •Έτοιμους Σοβάδες •Βιομηχανικά Δάπεδα Οι κατηγορίες αυτές εμπλουτίζονται κάθε χρόνο με ολοένα και πιο καινοτόμα προϊόντα, ενώ τα υφιστάμενα βελτιώνονται συνεχώς από τα τμήματα Έρευνας & Ανάπτυξης και Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρίας.

Επιπλέον, η εταιρία διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης, επανδρωμένο με εκπαιδευμένους και έμπειρους μηχανικούς, οι οποίοι παρέχουν τεχνική υποστήριξη σε επαγγελματίες και ιδιώτες μέσω της δωρεάν τηλεφωνικής γραμμής 801 11 150 150, μέσω του e-mail [email protected], αλλά και απευθείας στο έργο.

Η ISOMAT διαθέτει σήμερα δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, μία στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης και μία στο Βελιγράδι της Σερβίας. Με ένα πυκνό δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων, η ISOMAT εξυπηρετεί τον κατασκευαστικό κλάδο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Επιπλέον, έχοντας 4 θυγατρικές εταιρίες στη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία και την Τουρκία, ένα γραφείο αντιπροσώπευσης στη Ρωσία αλλά κι ένα πυκνό δίκτυο τοπικών διανομέων, τα προϊόντα ISOMAT εξάγονται σε περισσότερες από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 17ο χλμ. Θεσ/νίκης – Αγ. Αθανασίου, Τ.Θ. 1043, 57003, τηλ.: 2310576000, φαξ: 2310722475, e-mail: [email protected], ΒΟΙΩΤΙΑ: 57ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, 32011 ΟΙΝΟΦΥΤΑ, τηλ.: 2262056406, φαξ: 2262031644
www.isomat.gr
ISOMAT Α.Β.Ε.Ε.

Views: 88