Ένα υγιέστατο κοριτσάκι ήρθε στον κόσμο από γυναίκα με Covid-19. Ο τοκετός πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

22 νέα κρούσματα στη Ροδόπη

22 νέα κρούσματα στη Ροδόπη και 61 στην Ξάνθη ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ. Σε όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ καταγράφονται 189 κρούσματα. Από αυτά στον Έβρο 36, στην Καβάλα 23, και στη Δράμα 47.

Νεκρός άντρας από την Ξάνθη με κορονοϊό

Ένας Ξανθιώτης 73 ετών εξέπνευσε αργά το Σάββατο στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης. Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου με κορονοϊό.

Τηλεφωνικές γραμμές στο πλευρό των ασθενών με Covid-19

Δύο τηλεφωνικές γραμμές θέτει στην υπηρεσία του κοινού από σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής -στην προσπάθεια ψυχολογικής υποστήριξης των πολιτών της Ροδόπης στην σημερινή συγκυρία- υποστηριζόμενες από ειδικό επιστημονικό προσωπικό (ψυχιάτρους, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς), για ασθενείς που έχουν διαγνωστεί θετικοί στην Covid-19 και των οικογενειών τους, για ασθενείς που βρίσκονται υπό διερεύνηση του ιού, για ασθενείς που, επιπλέον, αντιμετωπίζουν ιστορικό ψυχικής νόσου, και για την ψυχολογική υποστήριξη του υγειονομικού προσωπικού. Καθημερινή λειτουργία από Δευτέρα έως Παρασκευή, και ώρες επικοινωνίας: 10.00- 14.00, στις δύο τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης: 25313-51436 και 25313-50809.


Αρνητικά όλα τα τεστ που έγιναν σε υπαλλήλους του Δήμου Κομοτηνής

Αρνητικά ήταν και τα 120 τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που πραγματοποιήθηκαν στις 17, 19 και 20 Νοεμβρίου από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ σε εργαζόμενους των Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής.

Πηγή: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 189