Η Αριάδνη Παπαφωτίου στην Κωστοπούλειο Στέγη: “Αμέριστη και δεδομένη η συνδρομή μας στο έργο σας”.

Συνάντηση με την Πρόεδρο, την Αντιπρόεδρο και την Γ.Γ. της Κωστοπουλείου Στέγης είχε η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου και κλιμάκιο υποψήφιων της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.

Η Πρόεδρος κ. Ελένη Μάλαμα ενημέρωσε για την λειτουργία και την προσφορά του Ιδρύματος ενώ η κ. Παπαφωτίου τόνισε την με κάθε τρόπο αμέριστη συμπαράσταση της ίδιας και της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων, στο μοναδικό έργο που προσφέρει η Κωστοπούλειος.
————————————–
“Έχοντας όχι μόνο πολυετή δημοσιογραφική επαφή με την Κωστοπούλειο αλλά και προσωπική εμπειρία από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μιά και προ 10ετίας ο πατέρας μου φιλοξενήθηκε εδώ, θέλω να τονίσω πώς η Στέγη είναι από τις ελάχιστες δομές της χώρας όπου η ποιότητα της φροντίδας προς τους ηλικιωμένους ήταν πάντα υψηλότατη.
Χαίρομαι πολύ που διαπιστώνω σήμερα, πως αυτή η ποιότητα όχι μόνο δεν επηρεάστηκε αρνητικά από την κρίση αλλά αντιθέτως αναβαθμίστηκε.
Αυτό οφείλεται στην άοκνη προσπάθεια και μέριμνα της Προέδρου και των μελών του ΔΣ, που αποτελούν την επιτομή του εθελοντισμού και της ανθρωπιάς επί δεκαετίες. Είναι φωτεινά παραδείγματα και στυλοβάτες της κοινωνικής προσφοράς. Έχουν την απεριόριστη εκτίμηση και στήριξή μας σε όλα τα επίπεδα.
Τις ευχαριστίες και τον σεβασμό μας αξίζουν και οι μεγάλοι δωρητές, αποκλειστικά χάρη στους οποίους δημιουργήθηκε αυτό το πανελλήνιας αναγνώρισης κόσμημα και πρότυπο στην λειτουργία του Ίδρυμα των Σερρών.
Ως εκπρόσωποι του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, είμαστε και θα παραμείνουμε έμπρακτα στο πλευρό της Κωστοπουλείου Στέγης” δήλωσε η κ. Παπαφωτίου.
—————————————–

Την υποψήφια Δήμαρχο Σερρών υποδέχτηκαν η Πρόεδρος κ. Ελένη Μάλαμα, η Αντιπρόεδρος κ. Ντία Ρόζη και η Γεν. Γραμματέας κ. Ελένη Ζαφειροπούλου.

Την ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ.
Ζωή Αλιώζη, Δαμιανός Δουράκης, Βάσω Μαυρίδου και Άννα Μελισσουργού.

Η κ. Παπαφωτίου και οι υποψ. Σύμβουλοι, ξεναγήθηκαν στις πτέρυγες της Κωστοπουλείου Στέγης και συνομίλησαν με το προσωπικό και τους φιλοξενούμενους.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version