Η εφαρμογή Taxaki έφτασε και στις Σέρρες (video)Η πρωτοποριακή εφαρμογή Taxaki, σχεδιάστηκε από τη βάση της, υλοποιήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία το 2014, από ομάδα διδακτόρων μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

 

Η εφαρμογή έφτασε στις Σέρρες και μετά από έναν μήνα δοκιμής, η εφαρμογή “taxaki” εντάσσεται στην οικογένεια του Ραδιοταξί Σερρών Α.Ε. Η εταιρεία ανταποκρινόμενη πάντα στις απαιτήσεις της εποχής μας και έχοντας ως γνώμονα αφενός την βέλτιστη και αμεσότερη εξυπηρέτηση του πελάτη και αφετέρου την απλοποίηση και διευκόλυνση της δουλειάς των επαγγελματιών του κλάδου καλωσόρισε στις υπηρεσίες του την πρωτοποριακή εφαρμογή.

Ο χρήστης «κατεβάζει» στο κινητό του το taxaki όπως γίνεται με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Στη συνέχεια, περνάει τον αριθμό του κινητού του, λαμβάνει έναν τετραψήφιο αριθμό και με αυτόν ενεργοποιεί την «εγγραφή» του στην υπηρεσία. ‘Έτσι εύκολα και γρήγορα, μόνο με τρεις κινήσεις μπορεί να καλέσει ταξί σε οποιοδήποτε σημείο βρίσκεται στις Σέρρες και να μεταβεί όπου επιθυμεί.

Προκειμένου η εφαρμογή να λειτουργήσει πρέπει ο χρήστης να έχει ενεργοποιημένα τα δεδομένα, το GPS του τηλεφώνου καθώς και τον εντοπισμό τοποθεσίας.

Με το που ανοίγει την εφαρμογή, στον χάρτη εμφανίζεται μπροστά του μια λίστα με τους κοντινότερους οδηγούς, επιλέγει εκείνον που επιθυμεί και τον «καλεί», απλώς πατώντας πάνω στην εικόνα του.


 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *