Η Σερραία Χριστίνα Παπαδοπούλου στα ημιτελικά του TheVoice- Στο’πα και στο ξαναλέω(video)Tα lives του «The Voice of Greece» συνεχίστηκαν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου με το δεύτερο και τελευταίο επεισόδιο των Cross Battles.

Οι τέσσερις coaches Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς ήθελαν να δουν τους παίκτες της ομάδας τους στους ημιτελικούς.

Δύο υποψήφιοι από διαφορετική ομάδα ανέβηκαν πάνω στη σκηνή. Ο καθένας ερμήνευσε το δικό του τραγούδι και το κοινό αποφάσισε ποιος θα συνεχίσει. Η κόντρα στο stage ήταν σκληρή.

 

Ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα υποδέχτηκαν στη σκηνή του «The Voice of Greece» τα τελευταία εννέα ζευγάρια.

 

Ποιοι ήταν οι τυχεροί που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τους ημιτελικούς;


 

Οι νικητές των Cross Battles

Στους ημιτελικούς προκρίθηκαν από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη οι Ελπίδα Γαδ, Χριστίνα Παπαδοπούλου από το 1ο Cross Battle και οι Αναστάσιος Τσολακίδης, Κωνσταντίνα Κορδούλη, Γιώργος Ευθυμιάδης από το 2ο Cross Battle.

Με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη προχωρούν οι Κωνσταντίνα Υφαντή, Κώστας Χειλάς από το 1ο Cross Battle και ο Νάσος από το 2ο Cross Battle.

Με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου συνεχίζουν οι Erika Soteri, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη από το 1ο Cross Battle και οι Κωνσταντίνος Φραντζής, Έλλη Πλατάνου από το 2ο Cross Battle.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά πήραν το εισιτήριο οι Δημήτρης Γεράρδος, Κωνσταντίνος Τσιμούρης, Δημήτρης Καραγιάννης από το 1ο Cross Battle και οι Ειρήνη Τσοκούνογλου, Άννα Καπόνε – Πάπας, Μυρτώ Σπυροπούλου από το 2ο Cross Battle.

Δείτε  την  εμφάνιση  της Χριστίνα Παπαδοπούλου στο 2ο επεισόδιο των Cross Battles:

 

 

Ο πρώτος ημιτελικός του «The Voice of Greece» έρχεται την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *