Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για την θέση Προέδρου και Εισαγγελέα του Αρείου – Όλα τα ονόματα


 

Η θητείες του Προέδρου του Αρείου Πάγου Βασίλη Πέππα και της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένιας Δημητρίου λήγουν στις 30 Ιουνίου, με αποτέλεσμα η Διάσκεψη Προέδρων να καλείται να αποφασίσει για τους υποψήφιους που θα τους διαδεχθούν.

 

 

 

 Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη και την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί Διάσκεψη των Προέδρων για την ακρόαση των υποψηφίων.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη το πρωί η Διάσκεψη των Προέδρων θα συνεδριάσει για την θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου με υποψήφιους τους Αντιπροέδρους του Αρείου Πάγου, κυρία Αγγελική Αλειφεροπούλου, κυρία Ειρήνη Καλού και κυρία Δήμητρα Κοκοτίνη και τους Αρεοπαγίτες, κυρία Αρτεμισία Παναγιώτου, κυρία Διονυσία Μπιτζούνη και κ.Γεώργιο Χοϊμέ.

 

 

 

 

Το πρωί της Πέμπτης η Διάσκεψη των Προέδρων θα συνεδριάσει για την θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με υποψήφιους τις Αντιπροέδρους του Αρείου Πάγου κυρία Ειρήνη Καλού και κυρία Δήμητρα Κοκοτίνη, την κυρία Διονυσία Μπιτζούνη και τις Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, κ. Βασίλειο Πλιώτα, κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη και κ. Παναγιώτη Καραγιάννη.

Την τελική απόφαση θα λάβει το υπουργικό συμβούλιο.

 

topontiki.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *