Σέρρες: Ημερίδα για την περιγεννητική φροντίδα:”Έγκυος. Και τώρα;”(ΦΩΤΟ)

Την Δευτέρα στις 15 Απριλίου 2019, στις 17:30 στον 4ο όροφο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών, θα πραγματοποιηθεί η 3η ημερίδα για την περιγγενητική υποστήριξη με τίτλο

“Έγκυος. Και τώρα; Φυσιολογία & ψυχολογία εγκυμοσύνης- τοκετού & θηλασμός.”

Η ημερίδα διοργανώνεται και φέτος από τις τις Βοηθοί Μητρότητας Σερρών (Lovebirth), με την υποστήριξη του Συλλόγου Βοηθών Μητρότητας Ελλάδος και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σερρών.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Η ημερίδα γίνεται με σκοπό την ενημέρωση, την υποστήριξη και την ενδυνάμωση, των εγκύων γυναικών και των συντρόφων τους, των γονέων και όσους ενδιαφέρονται για την φροντίδα στην περιγεννητική περίοδο.
Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την φυσιολογία της εγκυμοσύνης και του τοκετού, την ψυχολογία και την υποστήριξη σε αυτή την περίοδο, και τον θηλασμό.

Την ημερίδα συντονίζει η Μαρκέλλα Μικέλη, δημοσιογράφος και ομιλήτριες με σειρά ομιλητών είναι οι:
-Μαρία Σιγκιρίδου, Βοηθός Μητρότητας, μέλος του Δικτύου Attachment Parenting Hellas.
-Στέλλα Πάντου, ΒsC Ανεξάρτητη Μαία για τον φυσικό τοκετό
-Έλλη Χατζηπαζαρλη, Ψυχολόγος. Ειδίκευση σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας και σεξουαλικής κακοποίησης.
-Ελένη Χατζηβασιλείου, Σύμβουλος Θηλασμού του Διεθνούς Συνδέσμου Θηλασμού La Leche League.Η ημερίδα αυτή, είναι μοναδική στην περιοχή των Σερρών επικεντρωμένη στην εγκυμοσύνη και τον πρώτο καιρό της μητρότητας, μια περίοδος που κρατάει λίγο στην ζωή της γυναίκας, αλλά πολύ σημαντική και πολύτιμη.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *