Ήρωες με στολές βοήθησαν αγοράκι 1 ετών- Τους ευχαρίστησαν οι γονείς

 

Μόνο μπράβο αξίζουν σε αυτούς τους ανθρώπους που κατάφεραν και έδρασαν τόσο άμεσα και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια, πηγαίνοντας μέσα σε χρόνο ρεκόρ το αγοράκι ενός έτους από την Καποδιστρίου και Κορίνθου που έγινε το συμβάν με το λιποθυμικό σοκ, στο Καραμανδάνειο μέσα σε ένα λεπτό.

Η παρέμβαση της έμπειρης γιατρού και το πλήρωμα των διασωστών που του παρείχαν άμεσα πρώτες βοήθειες, σε συνδυασμό με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που άνοιξαν τον δρόμο, αποδείχτηκε σωτήρια.

Το παιδάκι είναι καλά και οι γονείς του ευχαρίστησαν θερμά την γιατρό, τους διασώστες και τους αστυνομικούς για το υψηλό αίσθημα της κοινωνικής τους αποστολής και την άμεση ανταπόκριση τους.

 


 

Οι γονείς ευχήθηκαν όλα τα καλά στους εργαζόμενους αυτούς που ακόμα και αυτές τις γιορτινές μέρες βρίσκονται στο πόστο τους αφήνοντας τις οικογένειές τους για να προσφέρουν στον συνάνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια.

Είναι άξιο λόγου να τονίσουμε ότι οι αστυνομικοί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό των γονιών μέχρι να διαπιστώσουν ότι το παιδάκι ήταν καλά.

Οι φωτογραφίες είναι κάποια ώρα μετά την διακομιδή του παιδιού, όταν πλέον όλα είχαν πάει κατευχήν. Μπράβο τους!

ΠΗΓΗ: patrasevents.gr

Views: 23