Ήρθαν δυο αναισθησιολόγοι στο νοσοκομείο Σερρών -Προκηρύχθηκαν άλλες τρεις θέσεις (video)Δύο αναισθησιολόγοι ήρθαν στο νοσοκομείο Σερρών και αναμένονται άλλοι 3 το επόμενο διάστημα, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες. Αυτό αποκάλυψε σήμερα ο διοικητής του νοσοκομείου Σερρών κος Νίκος Φαρμάκης.

 

Οι προσλήψεις αυτές όταν ολοκληρωθούν θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες του νοσοκομείου στον τομέα αυτό, σύμφωνα με το διοικητή.

Στο μεταξύ, 21 άτομα που προσλήφθηκαν μέσω ΕΣΠΑ θα πληρωθούν από κονδύλι 1 εκ ευρώ που θα διατεθεί για τις Σέρρες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Συνολικά, η ΠΚΜ εξασφάλισε και αξιοποιεί 35 εκ ευρώ από τους ευρωπαϊκούς πόρους της , προκειμένου να ενισχυθούν με επικουρικό προσωπικό δεκάδες μονάδες υγείας του δημοσίου και φορέων Υγείας.

Συγκεκριμένα θα ενισχυθούν μονάδες της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας, των νοσοκομείων της Κεντρικής Μακεδονίας και φορέων όπως το ΕΚΑΒ, ο ΕΟΠΠΥ και οι προσλήψεις θα γίνουν για διάστημα δύο ετών

Αναφορικά με τις προσλήψεις αναισθησιολόγων πάντως στο νοσοκομείο Σερρών το ΕΠΙΛΟΓΕΣ πρώτο είχε αποκαλύψει ότι ξεκινούν οι προκηρύξεις με παρέμβαση του Σερραίου υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κου Κώστα Καραμανλή


 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *