Ο καιρός δείχνει και πάλι τα δόντια του από την Πέμπτη με υψηλές θερμοκρασίες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

 

Πιο τυχεροί εκείνοι που θα είναι στα νησιά του Αιγαίου και έτσι θα αποφύγουν τις υψηλές θερμοκρασίες που κατά τόπους θα περάσουν και τους 40 βαθμούς!

 

Η αίσθηση καύσωνα θα διαρκέσει έως και το Σάββατο και όπως θα δείτε στους χάρτες της ΕΜΥ περισσότερο θα «υποφέρουν» από την ζέστη οι κάτοικοι της κεντρικής Ελλάδας. Πιο αναλυτικά:

Την Πέμπτη 08-08-2019 ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.
Δείτε τις θερμοκρασίες την Πέμπτη σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με την ΕΜΥ

 


 

Την Παρασκευή 09-08-2019 ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα ζεστός. Θα έχει συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα με λίγες βροχές στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά και τα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ, στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Το Σάββατο 10-08-2019 ο καιρός θα είναι επίσης ζεστός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο
Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

 

newsit

Views: 5