Κάλεσμα για να ψάλλουμε το “τη Υπερμάχω” στα μπαλκόνια από την Ομοσπονδία ΧορωδιώνΑνοιχτό κάλεσμα σε όλους για την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, στις 9 το βράδυ, να βγουν όλοι στα μπαλκόνια, τις αυλές και τα παράθυρα και να ψάλλουν το «τη Υπερμάχω», κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδιών Ελλάδος.

 

«Όλες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, από κάθε γωνία του κόσμου, ως Κραυγή Ικεσίας να παρακαλέσουμε την Παναγία μας, να προστατεύσει την Ανθρωπότητα και την Ελλάδα μας από αυτή την Πανδημία, ψάλλοντας το «ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ».

 

Ας ενώσουμε τις φωνές μας, όλες και όλοι, με αισιοδοξία και ελπίδα, νέοι και ενήλικες, πιστοί και μη, πλούσιοι και πτωχοί, άρχοντες και αρχόμενοι, με την φωνή της ψυχής, ικετεύοντας την βοήθεια της Παναγίας για τη ΝΙΚΗ κατά του κορωνοιού και το δύσκολο Αύριο.

 


Με την σκέψη μας στους πάσχοντες, στους υπερήλικες, στους φτωχούς, στους άστεγους, τους εγκαταλελειμμένους συνανθρώπους μας, δίνουμε ραντεβού, όλοι μαζί από τα σπίτια μας την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 στις 9 το βράδυ με το εμβληματικό και επίκαιρο «Τη υπερμάχω»», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

 

 

Views: 10

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *