Καραμανλής: Εύσημα στον ΣΥΡΙΖΑ για Μετρό Θεσσαλονίκης -Πότε οι νέοι σταθμοί στον ΠειραιάΣε διαφορετική γραμμή από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος κατά καιρούς έχει επιρρίψει ευθύνες στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τις καθυστερήσεις στο Μετρό της Θεσσαλονίκης, κινήθηκε ο υπουργός Μεταφορών Κ. Καραμανλής.

 

 

Συγκεκριμένα ο κ. Καραμανλής μιλώντας στην επιτροπή ΔΕΚΟ Βουλής και απατώντας στην αναφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δραγασάκη ότι «δεν μπορεί να λέτε ότι για το Μέτρο όλα έγιναν πριν το 2015 και μετά τίποτα», απάντησε: «Το Μέτρο της Θεσσαλονίκης με εξαίρεση το Σταθμό Βενιζέλου έχει προχωρήσει ικανοποιητικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δώσω τα εύσημα στην προηγούμενη κυβέρνηση».

Ο Κ. Καραμανλής βέβαια έσπευσε να σημειώσει ότι: «Οι ανασκαφές για τα αρχαία της Βενιζέλου έχουν κοστίσει 130 εκατ. ευρώ, περισσότερα από το Μουσείο της Ακρόπολης».

Πάντως η αναφορά Καραμανλή ικανοποίησε τον κ. Δραγασάκη, ο οποίος ανέφερε: «Χαίρομαι που αποκαθίσταται η αλήθεια». Στη συζήτηση παρενέβη και ο Ν. Κακλαμάνης, ο οποίος με «ενωτική διάθεση», σημείωσε: «Χαίρομαι για την τοποθέτηση του κ. Καραμανλή γιατί το Μέτρο πρέπει να βγει από τη στείρα αντιπαράθεση των κομμάτων».


Εξάλλου στη διάρκεια της συζήτησης, ο Κ. Καραμανλή εξήγγειλε ότι το «πρώτο τρίμηνο του 2020 θα αποδοθούν στην κυκλοφορία οι σταθμοί Αγίας Βαρβάρας, Κορυδαλλού, Νίκαιας» της Αττικό Μετρό.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *