Καραμανλής: Η Serexpo είναι ένα μεγάλο γεγονός για τον Νομό μαςΤις εγκαταστάσεις του πρώην Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη εκεί που θα διεξαχθεί η φετινή SEREXPO επισκέφθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

 

Ο  Υπουργός Μεταφορών και Δικτύων, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστο Μέγκλα ,με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας,Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τον γενικό γραμματέα του ΕΒΕΣ Κώστα Παπαπαναγιώτου  και ενημερώθηκε για τις δράσεις και τους στόχους της Σερραϊκής έκθεσης.

 

Ο κος Καραμανλής  δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες γράφοντας τα εξής:

 


 

«Σήμερα το πρωί επισκέφθηκα τη Νέα Ζίχνη και συνομίλησα με πολλούς συμπολίτες μου. Επίσης, συναντήθηκα στο χώρο που θα διεξαχθεί η 5η SEREXRO με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστο Μέγκλα και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Σπυρόπουλο. Η SEREXPO θα διεξαχθεί στις 25-29/9 στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Κολοκοτρώνη. Αποτελεί ένα μεγάλο γεγονός για τον Νομό μας και συμβάλλει καταλυτικά στην εξωστρέφεια των σερραϊκών επιχειρήσεων, αλλά και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων»

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *