Κατασκευή eshop με ΕΣΠΑ

Ξεκινά στις 22/2/2021 η υποβολή αιτήσεων για τη νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ «e-λιανικό» με στόχο την επιχορήγηση ΜμΕ για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

Το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, δίνει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις λιανεμπορίου να δημιουργήσουν ή να ανακατασκευάσουν το Ηλεκτρονικό τους Κατάστημα – eshop, επιδοτώντας την κατασκευή του έργου. Η χρηματοδότηση θα καλύπτει το 100% της δημιουργίας του eshop, με μέγιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000€.

Πρόκειται για τη δράση «e-λιανικό», η οποία απευθύνεται σε μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου, διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά.

Το epiloges.tv σε συνεργασία με την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων WebOS, προτείνει την μοναδική υπηρεσία “Κατασκευή eshop με ΕΣΠΑ

Η υπηρεσία “Κατασκευή eshop με ΕΣΠΑ” περιλαμβάνει την κατασκευή ενός πλήρως λειτουργικού eshop, συντήρηση, υποστήριξη και φιλοξενία για ένα (1) έτος με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Στο τελικό κόστος υλοποίησης της Υπηρεσίας “Κατασκευή eshop με ΕΣΠΑ“, περιλαμβάνετε και η αμοιβή του συμβούλου που αναλαμβάνει την επιδότηση.

H εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων WebOS είναι ο τεχνικός συνεργάτης που εμπιστευόμαστε σε θέματα φιλοξενίας ιστοσελίδων, κατασκευής, συντήρησης και υποστήριξης του epiloges.tv

Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία “Κατασκευή eshop με ΕΣΠΑ” συμπληρώστε το όνομα και το τηλέφωνο σας στην παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της WebOS θα σας καλέσει προκειμένου να σας ενημερώσει για το πρόγραμμα και να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την διαδικασία ελέγχου κριτηρίων του προγράμματος ΕΣΠΑ, προκειμένου να μάθετε εάν μπορείτε να ενταχθείτε.

    Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
     
    Exit mobile version