Κατέθεσε την υποψηφιότητα της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ» o Αλέξανδρος Χρυσάφης(video)

Λίγο πριν τις 2.00 μμ έφτασε στο Πρωτοδικείο Σερρών ο Αλέξανδρος Χρυσάφης, επικεφαλής της Συμμαχίας Σερραίων, συνοδευόμενος από συνεργάτες και υποψηφίους του συνδυασμού.

 

 

Σύμφωνα με την  νομική σύμβουλο του συνδυασμού,  Δήμητρα Παναγιωτάκη  κατατέθηκε ο συνδυασμός με  συμμετοχή του ανώτατου επιτρεπόμενου αριθμού υποψηφίων, μεταξύ των οποίων 63 στο δημοτικό συμβούλιο και 23 στο τοπικό των Σερρών.

 

  

 

 

 

 

Η ανακοίνωση του συνδυασμού Συμμαχία Σερραίων 

 

 

 

 

 Κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Σερρών το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Συμμαχία Σερραίων» από τον υποψήφιο δήμαρχο Σερρών κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη, συνοδευόμενο από τα μέλη της δημοτικής παράταξης.

 

Ένα ψηφοδέλτιο πλήρες, νεανικό, φρέσκο και άφθαρτο που πλαισιώνεται από έμπειρους και ικανούς ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά στην αυτοδιοίκηση.

Ένα ψηφοδέλτιο από καταξιωμένα πρόσωπα που προέρχονται από όλες τις πολιτικές, κοινωνικές, επαγγελματικές, πολιτιστικές ομάδες του τόπου μας.

Δυστυχώς η νομοθεσία επιβάλλει έναν ανώτατο αριθμό υποψηφίων, που δεν μας επέτρεψε να συμπεριλάβουμε σε αυτή τη μεγάλη «συμμαχία» δεκάδες άλλα πρόσωπα που θα ήθελαν να κάνουν αυτό το αυτοδιοικητικό ταξίδι μαζί μας. Παραμένουν όμως συνοδοιπόροι μας σε αυτή την πορεία προς μια Ιθάκη, που είναι οι απαντήσεις για το σήμερα αλλά κυρίως για το αύριο του Δήμου μας.

Το επόμενο διάστημα όλοι αυτοί οι υποψήφιοι, όλοι αυτοί οι Σύμμαχοι θα βρεθούν σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό για να ενημερώσουν και να εκπέμψουν το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Σερραίων» έτσι ώστε όλοι οι συνδημότες μας με γνώση και νηφαλιότητα να ψηφίσουν για το μέλλον του τόπου μας.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *