Καθηλωμένη στο Παίδων παραμένει η 8χρονη Αλεξία

Καθηλωμένη στο Παίδων παραμένει η 8χρονη Αλεξία, η οποία ανήμερα του Πάσχα χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας.

 

«Nτροπή του, κατέστρεψε μια οικογένεια, έκλεισε ένα σπίτι ουσιαστικά», λέει ο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Λουκάς Σαμαρτζής, πατέρας της 8χρονης για τον άνδρα που βρισκόταν στο απέναντι χωριό και κατά τη διάρκεια γλεντιού πυροβόλησε στον αέρα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού του.

 

«Ακριβώς 5 μήνες. Ένα βάσανο σκέτο. Oύτε μιλάει ούτε τίποτα. Μόνο κουνάει λίγο τα άκρα του. Oλο το μυαλό εκεί, είναι γιατί να τύχει σε έμενα αυτό το πράγμα», συνεχίζει ο κ. Σαμαρτζής.

Ένα εκατομμύριο ζητά η οικογένεια της 8χρονης ΑλεξίαςΤην ίδια ώρα, χθες (05/09) έγινε η αρχή στα δικαστήρια για την υπόθεση της 8χρονης που δέχθηκε την αδέσποτη σφαίρα. Η οικογένεια ζητά τη δέσμευση της περιουσίας του δράστη μέχρι το ποσό του ενός εκατομμυρίου.

Το άτυχο κοριτσάκι θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό και τα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν. Σημειώνεται ότι η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι αρκετά δύσκολη.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *