- Διαφήμιση -

Κάτια Φουρτούνη: Η Σερραία που μας κέρδισε με τον χαρακτήρα και το γούστο της στο my style rocks

Κάτια Φουρτούνη: Η Σερραία που μας κέρδισε με τον χαρακτήρα και το γούστο της στο my style rocks

Η Κάτια Φουρτούνη διακρίθηκε στο My Style Rocks για την ευγένεια της αρχικά και στη συνέχεια για το προσωπικό της στυλ. Μπορεί σήμερα να ζει στη Θεσσαλονίκη, αλλά έχει δεσμούς στενούς με τις Σέρρες.

 

Προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια, ενώ ο παππούς της ήταν γιατρός στην πόλη των Σερρών. Η ίδια ευκαιρίας δοθείσης μιλάει για συναδέλφους της στις Σέρρες που δραστηριοποιούνται με τη μόδα.

Η σχέση της Κάτιας με το στιλ άρχισε στην παιδική της ηλικία. Στο γυμνάσιο, έραβε μόνη της τα ρούχα της και διάβαζε συνέχεια περιοδικά μόδας.
Στα 18 της έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και σπούδασε σχέδιο μόδας στη Φλωρεντία. Μάλιστα, στο πλαίσιο της εργασίας αποφοίτησης, η επίδειξη που ετοίμασε, παρουσιάστηκε σε ένα από τα πιο γνωστά κανάλια μόδας παγκοσμίως. Επίσης, στη Φλωρεντία γνώρισε διάσημους σχεδιαστές και στιλίστες .

Στο My Style Rocks κατάφερε να “περάσει” την αισθητική της , ενώ θέλει καθημερινά, μέσα από τα concept που ετοιμάζει, δίνει χρηστικά tips μόδας και στιλ.
Δεν φοβάται καμία κριτική και όπως λέει χαρακτηριστικά, στη σχολή της είχε να αντιμετωπίσει δύσκολους κριτές και τα κατάφερε
Η Κάτια Φουρτούνη είναι 31 ετών.
Της ευχόμαστε από καρδιάς “καλή επιτυχία”. Της Αξίζει!

πηγή Παρατηρητής

Exit mobile version