-Διαφήμιση-

Καβάλα: Δήθεν «αγοραστής» υφάρπαξε 3.600 ευρώ από το θύμα

Καβάλα: Δήθεν «αγοραστής» υφάρπαξε 3.600 ευρώ από το θύμα

Το θύμα υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας Σερρών, οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για να διαπιστώσουν σε τίνος τον λογαριασμό μεταφέρθηκαν τα χρήματα και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος αγνώστου
Ευγενικός και χωρίς να κάνει… παζάρια ήταν ο άγνωστος άνδρας που επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν κάτοικο περιοχής της Καβάλας, ο οποίος είχε αναρτήσει διαδικτυακή αγγελία για την πώληση ενός μηχανήματος και εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά του.

 
Έτσι, δεν προκάλεσε υποψίες στον πωλητή, όταν του ζήτησε τον αριθμό της τραπεζικής κάρτας του με το πρόσχημα ότι θα κατέθετε το ποσό που συμφώνησαν στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Όμως, αντί να καταθέσει χρήματα, έκανε… ανάληψη ύψους 3.600 ευρώ αδειάζοντας εντελώς τον λογαριασμό του!

 
Το θύμα υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας Σερρών, οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για να διαπιστώσουν σε τίνος τον λογαριασμό μεταφέρθηκαν τα χρήματα και σχημάτισαν δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου σε βάρος αγνώστου.

Πηγή protothema.gr

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version