Καθημερινοί, πολλοί και αυστηροί είναι οι έλεγχοι σε όλο το Ν. Καβάλας από την Αστυνομία, σχετικά με την τήρηση των ανανεωμένων μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού

Όπως λέγεται οι έλεγχοι άρχισαν κατόπιν προειδοποίησης. Δόθηκε με λίγα λόγια ένα μικρό διάστημα προσαρμογής στις επιχειρήσεις, μετά το τέλος του οποίου βγήκαν από τις υπηρεσίες τους οι ελεγκτές υπάλληλοι.

Εκτός από την αστυνομία, ελέγχους κάνουν και η Διεύθυνση Υγείας και το Λιμεναρχείο ενώ προς το παρόν στη διαδικασία δεν εμπλέκεται η Δημοτική Αστυνομία Οι έλεγχοι συνεχίζονται και δεν φαίνεται να σταματούν αφού άλλωστε τέτοιες είναι οι «άνωθεν» οδηγίες και εντολές. Οι έλεγχοι στο Ν. Καβάλας γίνονται φυσικά στην εστίαση, στοχευμένα στα παραλιακά μπαρ (μπιτς μπαρ) και λιγότερο σε όλες τις άλλες επιχειρήσεις.

Αστυνομικοί βρήκαν κόσμο (μικρούς και μεγάλους) σε εσωτερικό χώρο παιδότοπου.

Η εξήγηση του υπευθύνου δεν έπεισε τους Αστυνομικούς που επέβαλαν το προβλεπόμενο πρόστιμο των 2.000 ευρώ και έκλεισαν τον παιδότοπο για χρονικό διάστημα 15 συνολικά ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες του proinnews.gr, το περιστατικό φέρεται να έγινε σε παιδότοπο του Νομού Καβάλας και όχι στην πόλη. Εντός της πόλης οι περισσότεροι παιδότοποι δεν λειτουργούν αφού δεν έχουν εξωτερικό χώρο.


Στους άλλους ελέγχους βρέθηκαν και τους επιβλήθηκε πρόστιμο, υπάλληλοι (κυρίως σερβιτόροι) που δεν φορούσαν μάσκα. Για το Νομό Καβάλας αυτή είναι η πιο συνηθισμένη παράβαση. Στην εστίαση άπαντες είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ήταν και παραμένουν προσεκτικοί από την Άνοιξη και την αρχή του Καλοκαιριού. Τόσο οι επαγγελματίες δεν φαίνεται να έχουν παράπονα από τους ελεγκτές όσο και οι ελεγκτές παραδέχονται ότι ειδικά η εστίαση πειθαρχεί και τηρεί τα μέτρα.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 138