Καβάλα: Ταλαιπωρία για 11 αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς από τη Θάσο – Τη λύση έδωσε η Energean

Μεγάλη ήταν για μια ακόμα φορά η ταλαιπωρία για έντεκα αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς από τη Θάσο οι οποίοι έπρεπε να μεταφερθούν σε Ιδιωτική Μονάδα Τεχνητού Νεφρού για την απαραίτητη αιμοκάθαρση τη Δευτέρα 6 Απριλίου.

 

Σύμφωνα με το kavalanews.gr, oi έντεκα ασθενείς λόγω του απαγορευτικού που ισχύει από το πρωί του Σαββάτου από και προς το νησί της Θάσου δεν κατάφεραν σήμερα να φτάσουν στην Καβάλα για την απαραίτητη αγωγή που ακολουθούν.

Αργά το μεσημέρι το πρόβλημα λύθηκε με παρέμβαση του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θωμά Αγγελόπουλου ο οποίος με τη συνεργασία του Δήμου Θάσου και της Ενεργειακής Αιγαίου προκειμένου οι ασθενείς να φτάσουν στο λιμάνι με πλοίο της εταιρίας.

Το πλοίο της Ενεργειακής παρέλαβε τους ασθενείς από το λιμάνι του Πρίνου γύρω στις 5:00 το απόγευμα και τους μετέφερε στο λιμάνι της Καβάλας μία ώρα αργότερα, εμφανώς ταλαιπωρημένοι από τον Γολγοθά που είχαν περάσει. Εκεί τους παρέλαβαν ταξί προκειμένου να τους μεταφέρουν στο Πολύστυλο όπου εδρεύει το ιδιωτικό κέντρο αιμοκάθαρσης.Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *