Κανένα ίχνος δεν έχει βρεθεί από τον 43χρονο ψαρά με καταγωγή από τα Λαγκαδίκια δήμου Λαγκαδά, που αγνοείται από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Πρόκειται για τον Νίκο Αλεπλιώτη, ο οποίος με τη σύζυγο του πήγαν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης να ψαρέψουν στην περιοχή των Κερδυλλίων, στον Στρυμoνικό Κόλπο. Υπο άγνωστες συνθήκες η βάρκα ανετράπη και η σύζυγος, η οποία φορούσε σωσίβιο, βγήκε κολυμπώντας στη στεριά, ενώ καθημερινά γίνονται έρευνες από σκάφη του Λιμενικού που αναζητούν τον άνδρα στα λασπώδη νερά του Στρυμoνικού Κόλπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lagadas.net, ο 43χρονος ψαράς δεν διέθετε μεγάλη εμπειρία στη βάρκα, με αποτέλεσμα πιθανόν η απειρία του να τον οδήγησε σε λάθη. Επίσης, το σημείο στο οποίο ψάρευε είναι δύσκολο, καθώς έμπειροι ψαράδες αναφέρουν πως υπάρχουν πολλές δίνες από την εκβολή του Στρυμόνα, με αποτέλεσμα να αποφεύγουν να ψαρεύουν εκεί.

Οσο περνά ο χρόνος, τόσο οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός λιγοστεύουν, με τους κατοίκους των Λαγκαδικίων να θυμούνται τις δύσκολες στιγμές που είχε περάσει τα τελευταία χρόνια η οικογένεια Αλεπλιώτη.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα του 2018 το σπίτι της οικογένειας καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά, κάνοντας τους κόπους μιας ζωής στάχτη μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Παράλληλα, ο πατέρας σε εργατικό ατύχημα έχασε τον ένα του οφθαλμό, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην εξεύρεση εργασίας παράλληλα με τα προβλήματα υγείας του.

Δείτε εδώ την φωτιά το 2018 που κατάστρεψε το σπίτι του


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 93