Μία ευχάριστη έκπληξη  επιφύλασσε στους φίλους του καλού βιβλίου ο γνωστός επιχειρηματίας και συγγραφέας Ευάγγελος Πούλιος.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το τρίτο του βιβλίο “κι όμως το πιστεύω” του οποίου  μάλιστα η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε και ήδη κυκλοφορεί η δεύτερη.

Είχαμε την χαρά και την τιμή να το έχουμε από τους πρώτους, υπογεγραμμένο μάλιστα από τον συγγραφέα, το διαβάσαμε και σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα

Σπεύσατε λοιπόν και κάντε την παραγγελία σας στο http://bit.ly/pouliosvivlio .


Λίγα λόγια από τον συγγραφέα 

Ο κόσμος πάντα άλλαζε και πάντα θα αλλάζει. Κάποιοι έζησαν την εποχή της ανακάλυψης της φωτιάς, άλλοι βίωσαν την εποχή της ανακάλυψης του τροχού. Κανείς, ωστόσο, δεν μπορούσε να αντιληφθεί την εξέλιξη που θα είχαν τα πράγματα, το που θα οδηγούσαν αυτές οι ανακαλύψεις: η φλόγα να καίει σε έναν λέβητα προκειμένου να ζεστάνει ένα ολόκληρο οικοδόμημα ή να δίνει ώθηση σε ένα αεροπλάνο, ή ο τροχός να κινεί ένα τρένο, ένα αυτοκίνητο

Κάπως έτσι είμαστε κι εμείς τώρα.


Δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε τις αλλαγές που έρχονται και σηματοδοτούν τη σημερινή εποχή.

Απλά, δεν προλαβαίνουμε. Και τούτο είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς ένας ημερολογιακός χρόνος του τότε, αντιστοιχεί σε μία ημέρα του σήμερα.

Πώς αισθάνεστε, λοιπόν, που έχετε ζήσει 1.000 χρόνια;

Σχόλιο της στήλης για το βιβλίο


Διαβαίνοντας τα “μονοπάτια της σκέψης” ο συγγραφέας θέλει με το νέο του βιβλίο “κι όμως το πιστεύω” να μας ταξιδέψει, με την ταχύτητα της σκέψης, ανάμεσα στο εδώ και το μέλλον αλλά και με ιστορικές αναφορές σε σημαντικά γεγονότα και  πως αυτά επηρέασαν  τους λαούς και την ανθρωπότητα

 Στις εξελίξεις και τις αλλαγές και πως σηματοδοτούν την σημερινή εποχή.

Ο  συγγραφέας  όμως εχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και εμβαθύνει στις πραγματικές ανάγκες του. Τις βαθιά ανθρώπινες αξίες, την αγάπη, τον αλτρουισμό την συντροφικότητα και την αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς.

 Οι εξελίξεις και οι ραγδαίες αλλαγές προκαλούν άγχος και στρες και τρέχουμε πίσω από αυτές αντί να τις αξιοποιούμε και να τις μετατρέπουμε σε ωφέλιμα εργαλεία που να υπηρετούν τον άνθρωπο και όχι ο άνθρωπος αυτές.

Πρέπει, μας λέει με απλά λόγια ο συγγραφέας, να παραγάγουμε “αυτόνομη σκέψη” ο καθένας μας και όχι ομογενοποιημένη και κατευθυνόμενη από αλλότρια κέντρα. Να θέσουμε  ως προτεραιότητα την ποιοτική διαχείριση του χρόνου μας για να απολαύσουμε τα 1.000 χρόνια της ζωής μας.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ και εμείς ότι αυτό το βιβλίο δεν πρέπει απλά να το διαβάσουμε. Πρέπει να απλώσουμε το χέρι και να το αφήσουμε να μας ταξιδέψει.

Καλό ταξίδι στους αναγνώστες του. Καλοταξίδι και στο βιβλίο


Ποιος είναι ο Ευάγγελος Πούλιος 

Ο Ευάγγελος Πούλιος γεννήθηκε στις Σέρρες. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Nikolae Titulescu, (Craiova, Ρουμανία), κάτοχος διδακτορικού τίτλου του ίδιου Πανεπιστημίου και συγγραφέας των βιβλίων «Fundamentele Civile ale contractelor comerciale de intermediere in dreptul roman si i dreptul elen» και «Στα μονοπάτια της σκέψης». Συμμετείχε ως legal expert σε αρκετά κοινοτικά έργα της Ανατολικής Ευρώπης και Ασίας (PHARE, INOGATE, TRACECA κ.α.).

Είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας B&F Group (BSB & Lynne). Επιπλέον, είναι Αντιπρόεδρος της Τράπεζας της Κεντρικής Μακεδονίας και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε. Ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.