- Διαφήμιση -

KIDOT Festival: Μια γιορτή για όλη την οικογένεια στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

KIDOT Festival
KIDOT Festival: Μια γιορτή για όλη την οικογένεια στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

Από παιδικά χαμόγελα πλημμύρισε το δημαρχείο Θεσσαλονίκης χάρη στη διοργάνωση του KIDOT Festival. Το Kids of Tomorrow Festival (KIDOT) είναι ένα διήμερο πολυθεματικό εκπαιδευτικό φεστιβάλ, μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους, μια συνάντηση ψυχαγωγίας, έκφρασης και δημιουργίας με επίκεντρο το παιδί και τον έφηβο.

 

 

Κεντρικός άξονας των δράσεων του είναι η αρχή της βιωματικής μάθησης και εκπαίδευσης. Μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες, εργαστήρια, σεμινάρια παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, επιχειρείται να δημιουργηθεί το κατάλληλο πλαίσιο για ελεύθερη έκφραση και δημιουργικό παιχνίδι, ενώ, παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν νέα ενδιαφέροντα και να αναπτύξουν καινούργιες δεξιότητες.

Στην τρίτη του διοργάνωση το KIDOT Festival στέκεται πλέον με δυνατές ρίζες στην ατζέντα των θεματικών events της πόλης. Έχοντας πλέον αποκτήσει έναν ικανό όγκο και μια υπολογιζόμενη δυναμική, εξελίσσεται και προσαρμόζεται ανάλογα, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο βάρος στη συνολική ποιοτική στάθμη του.

Όπως δήλωσαν οι διοργανωτές το KIDOT Festival “είναι μια διοργάνωση για όλη την οικογένεια. Κάθε μέλος μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα. Είναι ένα φεστιβάλ που ξεπερνά την κουλτούρα του παιδότοπου και πάει στην κουλτούρα του να συνυπάρξει όλη η οικογένεια, να παίξει και να περάσει χρόνο. Νομίζω ότι το πετυχαίνουμε και φαίνεται από το πόσος κόσμος συμμετέχει”.

Το διήμερο φεστιβάλ ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ.

Πηγή thestival.gr

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version