-Διαφήμιση-

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 07/09 έως 06/10

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 07/09 έως 06/10

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου
 
Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 7/9, που γίνεται η Νεα Σελήνη στην Παρθένο έως την επόμενη, στις 6/10.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου
Ποντικός

Και αυτή η περίοδος θα είναι ευνοϊκή για σένα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σου. Παρότι θα υπάρξουν καταστάσεις που θα είναι προκλητικές και αγχωτικές, θα είσαι σε θέση να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να πετύχεις τους στόχους σου. Αυτό θα οδηγήσει σε προαγωγή και αύξηση μισθού. Στις σχέσεις σου όμως τα πράγματα θα είναι δύσκολα γιατί θα ανακύψουν προβλήματα, λόγω διαφορετικών απόψεων. Η ηρεμία και η ευτυχία μπορούν να διασφαλιστούν, αν παραμείνεις ψύχραιμος, πρόθυμος να συζητήσεις με το ταίρι σου και να λάβεις υπόψη σου και τις δικές του ανάγκες. Επιπλέον, θα γίνει και ένα ξεσκαρτάρισμα στους φίλους ή τις φίλες σου, αφού κάποιοι θα αποδειχτούν άξιοι και άλλοι όχι.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά καλή για σένα στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, ωστόσο στον τομέα των σχέσεων και των ερωτικών σου θα υπάρξουν προβλήματα. Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετές απαιτήσεις και πιέσεις, ωστόσο οι φίλοι σου θα αποτελέσουν μια ωραία φυγή απ’ όλα αυτά, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να τα ξεχνάς όσο είσαι μαζί τους. Επίσης, αν είχατε θέματα μεταξύ σας, θα τα λύσετε. Από την άλλη, μπορεί να υπάρξουν τρίτοι, ίσως και συγγενείς, που με συκοφαντίες ή ψέματα να προκαλέσουν εντάσεις σε σένα και το ταίρι σου. Το αρμονικό κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον θα αποκατασταθεί, με την παρέμβαση ενός μέλους. Η υγεία σου μπορεί να βελτιωθεί με ένα σωστό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version