Κιοσσές Ραφαήλ και Σωτηρίου Ματίνα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Badminton

Από το Σάββατο βρίσκονται τα δυο Ελληνόπουλα στην πρωτεύουσα της Δημοκρατίας του Ταταρστάν το φιλόξενο Καζάν για να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα .

 

133 αγόρια και 128 κορίτσια θα ξεκινήσουν την Δευτέρα το πρωί την μάχη των μεταλλίων και της διάκρισης . Δύσκολη η αποστολή και των δυο Σερραίων αθλητών ( που είναι μικροί στην κατηγορία ) με τις υπερδυνάμεις του αθλήματος από την Ασία ( Ινδονησία , Κίνα , Ταϊλάνδη και Ιαπωνία ) να δείχνουν ανίκητες .

Πρώτος αγωνίζεται ο Κιοσσές Ραφαήλ στις 11.30 εναντίον του νικητή από το ζευγάρι SHAQEEM Μαλαισία – ØSTHASSEL Νορβηγία .

Ακολουθεί στις 14.30 η Σωτηρίου Ματίνα εναντίον της KOBUGABE από την Ουγκάντα .

Την Τρίτη ξεκινάνε τα διπλά και τα μικτά . Εφόσον νικήσουν θα αγωνισθούν ξανά στο απλό και στο Μικτό θα αντιμετωπίσουν το ζευγάρι από την Δανία . Ο Κιοσσές αγωνίζεται και στο διπλό με ζευγάρι τον GRINBLAT από το Ισραήλ εναντίον του νικητή από Ζευγάρι Γαλλίας – Ν. ΖηλανδίαςΗ Ελλάδα έχει εκπρόσωπο και στην Διαιτησία με έναν εκ των κορυφαίων Διαιτητών της Ευρώπης τον κ. Ευαγγελίδη Χρήστο .

-Οι αγώνες αναμεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι της BWF στο YOUTUBE

 

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την ροή των αγώνων και όλα τα σχήματα εδώ :
http://www2.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=268B0065-3AAA-4B50-9BD6-BF23A583F850

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *