«Κίτρινοι» και ΠΑΟΚτσήδες ενώθηκαν και έδωσαν αίμα για τον ΑλέξηΗ κινητοποίηση των φίλων του Άρη από τις Σέρρες και η ανταπόκριση των οπαδών του ΠΑΟΚ στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ένας φίλαθλος του Άρη.

 

Υπάρχουν οπαδοί που «κλείνουν ραντεβού» για να λύσουν τις όποιες διαφορές τους, όπως συνέβη πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν και οπαδοί που ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπό τους ανεξαρτήτου «χρώματος» και ιδεολογίας.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι οπαδοί του Άρη και του ΠΑΟΚ, ειδικότερα οι δεύτεροι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Aris Serres Club και συμμετείχαν στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για τον Αλέξη, φίλαθλο του Άρη, ο οποίος έχει υποστεί εγκαύματα στο 80% του σώματος του και δίνει καθημερινά στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των «κιτρίνων» από τις Σέρρες έχουν ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τον άτυχο Αλέξη και καλούν όλους τους οπαδούς ανεξαρτήτου χρώματος ομάδας, φορείς, συλλόγους και οποιονδήποτε έχει τη διάθεση και μπορεί να βοηθήσουν προκειμένου να συγκεντρωθούν 300 φιάλες αίματος.

 


Έκκληση για αίμα για τον 35χρονο Σερραίο Αλέξη Μπιριτζίκη 

 

 

πηγή gazzetta.gr

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *