Κλειστά και σήμερα τα σχολεία στην Πιερία λόγω κακοκαιρίαςΚλειστά και σήμερα, Τρίτη 26 Νοεμβρίου, θα παραμείνουν τα σχολεία στην Πιερία.

Ειδικότερα, με απόφαση του Δημάρχου Κατερίνης, ανακοινώνεται ότι τα σχολεία και των δυο βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλες τις δημοτικές ενότητες (Κατερίνης, Πέτρας, Πιερίων, Παραλίας, Κορινού, Ελαφίνας) θα είναι κλειστά σήμερα, Τρίτη 26 Νοεμβρίου.

 

Επίσης, ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Δίου- Ολύμπου με την οποία ενημερώνει πως λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία κλειστά θα μείνουν και τα σχολεία σε όλες της Δημοτικές Ενότητες (Δίου, Λιτοχώρου, Ανατολικου Ολύμπου) όλων των βαθμίδων.

 

«Από τον Δήμο Δίου-Ολύμπου ανακοινώνεται πως εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν από τη σημερινή κακοκαιρία στο οδικό δίκτυο του δήμου, τα οποία δυσχεραίνουν τη μετακίνηση των μαθητών καθώς κ βλαβών στο δίκτυο υδροδότησης, όλα τα σχολεία του Δήμου Δίου-Ολύμπου σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες (Δίου, Λιτοχώρου, Ανατολικου Ολύμπου) όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν και αύριο, Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, κλειστά» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.


 

πηγή thessnews.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *