- Διαφήμιση -

Κόντρα Γιάντσιου Χαλκιόπουλου για τον Βιολογικό των Σερρών(video)

Σέρρες: Κόντρα Γιάντσιου Χαλκιόπουλου για τον Βιολογικό

Ανοιχτή επιστολή στον δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη, στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ Αλέξανδρο Χαλκιόπουλο και στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών απέστειλε ο δικηγόρος και Γιάννης Γιάντσιος σχετικά με τη νέα 18μηνη λειτουργία του Βιολογικού των Σερρών.

 

Ο κύριος Γιάντσιος στην επιστολή αναφέρει ότι το ποσό που θα πληρώσει η Δημοτική επιχείρηση σε ιδιωτική εταιρεία ανέρχεται στις 887.592,00 ευρώ.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η λειτουργία του βιολογικού από την ίδια τη ΔΕΥΑΣ με υπαλλήλους της δημοτικής επιχείρησης θα κόστιζε σχεδόν το μισό δλδ 405.000,00 ευρώ.

«Ανακρίβειες αναφέρει στην επιστολή του ο κύριος Γιάντσιος» απαντά με δήλωσή του ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης του δήμου Σερρών Αλέξανδρος Χαλκιόπουλος.

Ο κύριος Χαλκιόπουλος αναφέρει επίσης πως τα στοιχεία της Δημόσιας Προκήρυξης είναι στη διάθεση του καθενός για ενημέρωση.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ υποστηρίζει ότι τα προηγούμενα χρόνια το όφελος της επιχείρησης ήταν κοντά στις 90.000 ευρώ τώρα θα υπάρξει αύξηση που θα φτάσει τις 120.000 ευρώ.

Exit mobile version