Κορονοϊός: Εξετάσεις σε ταξιδιώτη που επέστρεψε στην Κρήτη από την ΤαϊλάνδηΚινητοποίηση του ιατρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο των Χανίων. Ο κορονοϊός συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία και στην Κρήτη.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 75 ετών, που το προηγούμενο διάστημα είχε ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη και όταν επέστρεψε, ένιωσε κάποια από τα συμπτώματα που παραπέμπουν στον ιό που ταλαιπωρεί σχεδόν όλο τον κόσμο.

Στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και μετέβη, εξετάστηκε από το προσωπικό και με τη σύμφωνη γνώμη του ΕΟΔΥ, του πάρθηκε δείγμα ώστε να σταλεί προς εξακρίβωση στα εργαστήρια της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ηράκλειο.

«Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο που δεν ανήκει προς το παρόν, στην κατηγορία του “ύποπτου κρούσματος”, ωστόσο θεωρήθηκε καλό να παρθεί δείγμα ώστε να διασαφηνιστεί αν είναι φορέας ή όχι του κορονοϊού», ανέφερε με την ίδια, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Ελένη Μπορμπουδάκη.


Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων, με την προβλεπόμενη διαδικασία για τη συγκεκριμένη περίπτωση, σε απομόνωση, έως ότου ανακοινωθεί το αποτέλεσμα από το εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *