Αλλάζει ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας του κορωνοϊού στη χώρα, μετά το πρόσφατο ρεκόρ κρουσμάτων, αλλά και τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά.
 
Η ραγδαία αύξηση των νέων διαγνώσεων του κορωνοϊού την Τετάρτη, με 865 νέα κρούσματα σε όλη τη χώρα, έφερε κινητοποίηση των αρχών και αλλαγή στα επίπεδα κινδύνου σε πέντε περιοχές της χώρας.
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, τα νέα επιδημιολογικά στοιχεία οδηγούν την επιτροπή για τον κορωνοϊό να αλλάξει σε επίπεδο 4 (τοπικό Lockdown) την Καστοριά, ενώ με πορτοκαλί χρώμα (επίπεδο 3) βάφονται πλέον Γιάννενα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βοιωτία και Σέρρες.

 

Ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορωνοϊό

Η κυβέρνηση έδωσε έτσι τον ανανεωμένο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας με τις αλλαγές στο επίπεδο κινδύνου, όπως ανακοινώθηκαν νωρίτερα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.
Ο ανανεωμένος χάρτης υγειονομικής ασφάλειας, μετά την μεταβολή επιπέδου σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Βοιωτία, Σέρρες, Λάρισα και Κοζάνη
Έτσι, 24 περιφερειακές ενότητες βάφονται πλέον πορτοκαλί, πράγμα που σημαίνει πως βρίσκονται σε επίπεδο αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης, ανάμεσά τους και η Αττική και η Θεσσαλονίκη.

Όλες οι αλλαγές στο επίπεδο κινδύνου λόγω κορωνοϊου

Αναλυτικά στο παρακάτω αρχείο θα δείτε ποιες περιοχές βρίσκονται σε ποιο επίπεδο κινδύνου για τον κορωνοϊό, μετά τα νέα δεδομένα
Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 439