Κορωνοϊός: Οι δάσκαλοι πρόσφεραν 100.000 ευρώ για αγορά υγειονομικού υλικού (video)Την απόφαση να προσφέρει το ποσό των 100.000 ευρώ για την αγορά υγειονομικού υλικού πήρε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ), συντασσόμενη στη μάχη που δίνει το Ελληνικό Σύστημα Υγείας.

 

Το ποσό προέρχεται από τις συνδρομές των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προς την Ομοσπονδία και ο τρόπος αλλά και σε ποιες νοσοκομειακές μονάδες θα διατεθεί το ποσό θα αποφασιστεί άμεσα, έπειτα από την επικοινωνία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΟΕ με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του χώρου (ΟΕΝΓΕ-ΠΟΕΔΗΝ) όσο και με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

 

Παράλληλα έχει ξεκινήσει για τους μαθητές του δημοτικού η τηλεκπαίδευση, ενώ σύμφωνα με τον κο Στεφάνου από τη 1 μέχρι τις 3 το βράδυ , οι συνάδελφοί του προσπαθούν να μπουν στην πλατφόρμα για να φορτώσουν έγγραφα και βίντεο για να μπορέσουν να τα δουν οι μαθητές το πρωί.

 


Ήδη έχει ξεκινήσει σε πολλά σχολεία τόσο η σύγχρονη όσο και η ασύγχρονη διδασκαλία ενώ αντίστοιχο πρόγραμμα για τους μαθητές της αθμιας εκπαίδευσης προβάλλει η ΕΤ2 καθημερινά 10 με 11. Σύμφωνα με τον κυριο Στεφάνου, οι μαθητές υποδέχθηκαν με θέρμη αυτή τη διαδικασία.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *