“Ξινά” βγήκαν τα 25α γενέθλια σε Βολιώτη ο οποίος εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού θέλησε να γιορτάσει με φίλους σε βίλα γνωστού του στη Μακρινίτσα. Ο ίδιος υπολόγισε όμως χωρίς τον… ζηλιάρη πρώην φίλο μιας από τις καλεσμένες του.

Φωτογραφίες από το «κορωνοπάρτι» αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσαν την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, που ταυτοποίησαν τους παραβάτες των υγειονομικών μέτρων και επέβαλαν τσουχτερά πρόστιμα.

Ο 25χρονος σύμφωνα με την εφημερίδα “Ταχυδρόμος” είχε επιλέξει πολύ προσεκτικά τους καλεσμένους του, μόλις έναν στενό φίλο του και ακόμη τρεις κοπέλες, συνολικά δηλ. πέντε άτομα και αποφάσισε το πάρτι να το διοργανώσει όσο το δυνατόν σε πιο απομονωμένο μέρος για να μην δώσει στόχο. Εξασφάλισε τα κλειδιά βίλας που διατηρεί γνωστός του στη Μακρινίτσα, στο Πήλιο.

Τις φωτογραφίες είδε πρώην φίλος μιας από τις τρεις κοπέλες που συμμετείχαν στο πάρτι και θέλησε να… εκδικηθεί καταγγέλλοντας το πάρτι εν μέσω κορωνοϊού.

Στον 25χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ στα υπόλοιπα μέλη της παρέας πρόστιμο 300 ευρώ. Στο μεταξύ, σχηματίστηκε και δικογραφία και θα ορισθεί ρητή δικάσιμος.

πηγή thestival.gr


Views: 189