Κως: «Έτσι πνίγηκε το πεντάχρονο παιδί μου στην πισίνα του ξενοδοχείου» – Η τραγική μάνα καθήλωσε τους πάντες!

 

 

Στην καταγγελία ότι η πόρτα του δωματίου στο οποίο διέμεναν στην Κω δεν έκλεινε με αλυσίδα προχώρησε η μητέρα του 5χρονου Τεό, που πνίγηκε στις 15 Ιουνίου, όταν αφού βγήκε από το δωμάτιο χωρίς να τον αντιληφθούν οι γονείς του, έπεσε στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Σε δικαστήριο της Βρετανίας όπου συζητήθηκε η υπόθεση, η κυρία Τρεράν είπε ότι η οικογένειά της είχε επισκεφτεί το ξενοδοχείο και ένα χρόνο νωρίτερα αλλά φέτος τους έδωσαν δωμάτιο χωρίς αλυσίδα για να κλείνει.

«Η πτέρυγα του ξενοδοχείου στην οποία μας έβαλαν ήταν καλύτερη από τις άλλες αλλά κανένα δωμάτιο δεν είχε αλυσίδα από μέσα για να κλείνει. Άλλοι επισκέπτες είχαν ήδη γράψει κριτικές στις οποίες ανέφεραν ότι είχαν υποχρεωθεί να βάλουν πίσω από τις πόρτες καροτσάκια ή τραπέζια» είπε η μητέρα του 5χρονου.

Σύμφωνα με την ίδια, στις άλλες πτέρυγες του ξενοδοχείου οι πόρτες των δωματίων ήταν ξύλινες και είχαν αλυσίδες. Όταν ο ιατροδικαστής που ήταν παρών στο δικαστήριο ρώτησε την κυρία Τρεράν περισσότερες λεπτομέρειες για την κλειδαριά η μητέρα του μικρού αγοριού είπε ότι «δεν υπήρχε τρόπος να κλειδώσει κάποιος την πόρτα από μέσα».


Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δικαστήριο βρέθηκε και εκπρόσωπος της TUI μέσω της οποίας η οικογένεια του 5χρονου είχε κλείσει τις διακοπές υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία εκτιμούσε ότι οι μηχανισμοί κλειδώματος ήταν ίδιοι όπως σε κάθε άλλο ξενοδοχείο.

Πηγή rodiaki.gr

Views: 19