ΚOSMIMA: Επετειακά κοσμήματα με έμπνευση από την Επανάσταση του 1821

ΚOSMIMA: Επετειακά κοσμήματα με έμπνευση από την Επανάσταση του 1821

Επετειακά κοσμήματα, με έμπνευση από την καθημερινότητα, τους αγώνες και τα σύμβολα της Επανάστασης του 1821, θα δημιουργηθούν και θα αναδειχτούν στο πλαίσιο του πανελλήνιου διαγωνισμού φιλοτέχνησης σχεδίου κοσμήματος, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εκθεσιακού σαλονιού KOSMIMA της ΔΕΘ-Helexpo AE. Εν μέσω πανδημίας, η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί και φέτος, στο περίπτερο 6 Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, στις 23-25 Οκτωβρίου.

Εργαστήρια, εισαγωγείς κοσμημάτων, πολύτιμων/ημιπολύτιμων λίθων, καθώς και εταιρείες με είδη συσκευασίας διακόσμησης θα ειναι παρούσες στο σαλόνι «KOSMIMA», που απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες, ενώ τον πανελλήνιο διαγωνισμό κοσμήματος διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ. Το θέμα του διαγωνισμού είναι «1821: Σύγχρονη Ματιά 200 Χρόνια Μετά».

Πηγή ΑΠΕ

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version